In English In English Få en oversigt over DMC Media's website Print denne side
Portefølje
Annoncering
Pressemateriale
Om DMC Media
Vi søger
Kontakt os

Forside > AnnonceringDMC Media ApS udbyder en række forskellige reklamekanaler via vores online portaler. Online annoncering er en effektiv og omkostningslet måde for firmaer at markedsføre deres produkter på.

Fremgangsmåden er simpel:


- En Internetbruger besøger en hjemmeside, der har et indhold som han/hun har stærke præferencer for.

- Under opholdet på hjemmesiden bliver brugeren eksponeret for reklamer med produkter, der matcher hans/hendes præferencer.

- Via klik på disse reklamer bringes brugeren direkte til producentens, eller forhandlerens hjemmeside, og et eventuelt køb kan realiseres online med det samme.

Denne form for markedsføring har en lang række klare fordele sammenlignet med traditionel markedsføring i f.eks trykte medier eller plakater.


Fordele:

  • Online markedsføring er billigt
  • Det er nemmere at ramme et særligt kunde-segment
  • Der kan realiseres et "køb" direkte efter eksponeringen
  • Rapporter over eksponering og salg kan følges live
  • Det præcise resultat af kampagnen kan udregnes


Reklamekanaler:


DMC Media ApS er specialiseret i online markedsføring og det betyder, at vi kan tilbyde en række effektive kommunikationsmmidler for vores annoncører. Som annoncør kan du vælge at eksponere dit produkt/reklame via grafiske bannere, nyhedsbreve, tekst-reklamer, produkt-anmeldelser, generel omtale m.v.

Platformen for disse reklamer er de hjemmesider der er i vores portefølje. Hjemmesiderne er specielt designet til et nøje udvalgt publikum/kunde-segment. Indenfor disse hjemmesider er det desuden muligt at køre reklamer i bestemte sektioner eller kategorier, der har et indhold der er særligt velegnet til en bestemt kunde-segment.

Med en online markedsføringsløsning hos DMC Media ApS sikrer du dig, at få mest muligt ud af dit markedsføringsbudget.